07/12/2022

Fe al cafè

Compartir

FBTWWAENLACE

7 llocs de València per anar de cafè

València és cada vegada més ciutat per a cafès i ací van alguns que ens agraden.

Bluebell Coffe. Carrer de Buenos Aires, 3, València

El projecte de les germanes Valero es ja un dels veterans de la ciutat però no ha parat de créixer des del seu espai a Russafa. Ara la seua pròpia marca de cafè forma part de les cartes de restaurants com Arrels.

Fran Café. Carrer de Puerto Rico, 29, València.

Quin rendiment se li pot traure a un raconet! Victoria Grosso representa la nova generació del cafè a València, amb sabor argentí. La proposta, amb tanta cura, té el rostre de les persones que, davant els dubtes, fan.

FAV Coffee Carrer del Cronista Carreres, 1. València

Un dels nouvinguts. Feia falta en el centre, entre Alameda i carrer Colón, una proposta qualitativa i ja la tenim. Sergio i Ksenia han arribat amb força. Oberts cada dia.

Retrogusto, Mercat Central. València

Des de ja fa un grapat d’anys acompanyen a les més cafeteres des del Mercat Central. La seua aportació a la cultura a València és fonamental. A peu del carrer.

Cult Café, Carrer de l'Arquebisbe Mayoral, 7. València

A un pas de la Plaça de l’Ajuntament, una proposta ben seriosa que just després de la pandèmia va portar oloreta a cafè ben fet.

Juliet, Carrer de Bonaire, 22. València.

Molt de carrer, molt dolç. Te preparen el cafè mentre fornegen. I pots quedar-te a peu de finestra per vore la ciutat vella passar.

Maybean, Carrer del Dr. Manuel Candela, 75. València

A la zona més universitària, menjar saludable i un café infal·lible per tastar sense pressa, bé al seu saló o a la seua terrassa. Ja un imprescindible.

Leer siguiente
Entrevista gris

Num. 1